Display: List / Grid
Продолжеток, 1/2", L 75mm
Главни технички параметри: 1/2", L 75mm материјал: 61CrV5. ..
249.00 ден.
L рачка со зглоб, 1/2", L 350mm
   Рачка со зглоб L тип 61CrV5, DIN 3120 / ISO 1174 ..
890.00 ден.
Рачка со зглоб тип L, 3/4"
   Рачка со зглоб, L тип 61CrV5, DIN 3120 / ISO 1174 ..
1,214.00 ден.
T- клуч  со зглоб
   T клуч со зглоб 61CrV5, DIN 3120 / ISO 1174 ..
590.00 ден.
Вратило
   Вратило 61CrV5, DIN 3120 / ISO 1174 ..
169.00 ден.
Продолжеток со рачка, 1/4"
      Продолжеток со рачка 61CrV5, DIN 3120..
169.00 ден.
Продолжеток за наставување 1/4"
      Продолжеток за наставување 61CrV5, DI..
79.00 ден.
Флексибилен продолжеток
      Флексибилен продолжеток 61CrV5, DIN 31..
190.00 ден.
Универзален кардан
         Универзален кардан 61CrV..
168.00 ден.
Насаден Клуч за свеќички
      Насаден Клуч за свеќички 61CrV5, DIN 3..
146.00 ден.
Powered by reklami.com.mk