Апсолутна издржливост.

Display: List / Grid
Сет рачен алат со насадни клучеви 15пар, 1", 61CrV5, FORTUM
..
28,770.00 ден.
Рачен алат со насадни клучеви, сет 16пар, 3/4", 61CrV5, FORTUM
..
11,750.00 ден.
Сет насадни клучеви 29 пар.
   Идеален за било каков вид на работа. Широка палета на дијаметри и должини на на..
5,990.00 ден.
Сет насадни клучеви  31 пар.
   Мал помошник, во кој се крие повеќе од она што се гледа на прв поглед. ..
3,170.00 ден.
Сет насадни клучеви 50 пар.
      Сет со најширок спектар на пазарот - ништо повеќе не недостасува!..
7,643.00 ден.
Сет наставувачки имбус клучеви 18 пар.
      Специјалист за имбус шрафови. Екстра широк спектар скриен во толку..
2,570.00 ден.
Сет алати  35 пар.
         Специјален Torx. Ако другите ви даваат најмногу T55, ..
4,127.00 ден.
Сет насадни клучеви 21 пар.
    Fortum Гладијатор сет е дизајниран за тешки работи. Извонредно голема крцка..
12,690.00 ден.
Powered by reklami.com.mk