Продолжеток со рачка, 1/4"

Продолжеток со рачка, 1/4"
Бренд: Fortum
На Залиха: Да
Цена: 169.00 ден.

     

Продолжеток со рачка
61CrV5, DIN 3120 / ISO 1174
шифра L (mm) (g) цена
4701905 1/4“ 1/4“ 150 88 10 169

 

Powered by reklami.com.mk