Момент клуч со скала, 48 заби, 1/2", 40-200Nm, L 517mm, FORTUM

Момент клуч со скала, 48 заби, 1/2", 40-200Nm, L 517mm, FORTUM
Бренд: 4700213
На Залиха: Да
Цена: 5,790.00 ден.

Powered by reklami.com.mk