Сет насадни клучеви 60 пар.

Сет насадни клучеви 60 пар.
Бренд: Fortum
На Залиха: Да
Цена: 8,850.00 ден.

     

Универзален сет, во кој ништо не недостасува и ништо не е вишок.

Награда за квалитет и опременност,  на саем во Чешка.

Сет насадни клучеви 60 пар.
61CrV5 мат хром, DIN 3120/ISO 1174
шифра:  4700011 цена:   8,850        

 

Powered by reklami.com.mk